Gazda restorana u čudu

Turistica iz Švicarske umjesto fine večere platila 200 eura za jastoga pa učinila nešto neviđeno: ‘Mislio sam da se šali’

Nakon što je ugledala živog jastoga u akvariju (iz kojeg uzimaju životinju za jelo) na ulazu u talijanski restoran, jedna turistica odlučila je spasiti barem jednog od njih.

Žena je posjetila restoran Gente di Mare na obali Sardinije. Restoran poslužuje jastoge iz spremnika ispunjenog vodom, i to uz špagete ili uz 'alla Catalana', što uključuje kuhanje i ukrašavanje jastoga umakom od paradajza, luka, limunova soka, crnog bibera i soli.

Možda zvuči kao jako fino jelo svim ljubiteljima morskih plodova, ali ova žena nije bila zainteresirana za konzumaciju.

Antonio Fasolino, koji je vlasnik restorana sa svojim bratom Gianlucom, rekao je za The Telegraph: “Gospođa je ušla u naš restoran i odmah ju je iznenadio akvarij koji imamo na ulazu. Pitala me može li osloboditi jastoga i pustiti ga u more. Prvo sam mislio da se šali, ali onda sam vidio da je ozbiljna. Rekao sam, 'za mene to nije problem!'"

@dailymail A woman PAID OVER $200 for a live LOBSTER at a restaurant so she could set it free #fyp #lobster #sardinia #vacation #tourist #gentedimare ♬ original sound - Daily Mail

Clicky