Otkako je u kina stigao film Barbie, dijeta Margot Robbie je jedan od najpretraživanijih pojmova na Googleu. Interes za tu temu porastao je za 1364 posto nakon izlaska filma, pokazuju podaci Total Shapea.
Margot Robbie poznata je po tome što slijedi dobro uravnoteženu prehranu koja uključuje nemasne proteine, vlakna i zdrave masti, ali za ulogu najpopularnije lutkice na svijetu jednu namirnicu je konzumirala u velikim količinama.
"Margot je jela fermentiranu hranu poput kiselog kupusa", otkrila je za Harper’s Bazzar stručnjakinja za zdravlje kože Jasmina Vico.
Kiseli kupus je odličan izvor vitamina B i C, vlakana, antioksidansa, kalija, kalcija, magnezija, fosfora i mangana. Osim toga, ovo ukusno povrće izrazito je niskokalorično te sadrži tek 25 kalorija u 100 grama, zahvaljujući čemu ga možemo jesti koliko god želimo bez straha da se udebljamo.
Prema WebMD-u, redovita konzumacija kiselog kupusa ima sljedeće dobrobiti:
ubrzava metabolizam i održava zdravlje probavnog sistema
pomaže pri mršavljenju
djeluje protuupalno
snižava holesterol
jača imunitet
liječi infekcije mokraćnog sistema
smanjuje rizik od karcinoma.
Uz kiseli kupus, slavna glumica je jela i kimchi te kefir, sve vrste gorke hrane i bobičasto voće, a pila je čaj od čička.