Otkrijte Lino ladu kokos u bijeloj bajaderi i zaplešite svoj ples radosti uz okus kokosa i bijele čokolade.
Priprema
1. Kekse fino sameljite, dodajte bademe i maslac.
2. Šećer prelijte vodom i zagrijte da se rastopi pa dobiveni sirup prelijte preko pripremljenih sastojaka.
3. Dobro promiješajte i podijelite na dva dijela. U jednu smjesu umiješajte Lino ladu kokos.
4. Posudu (20×20 cm) prekrijte papirom za pečenje i po njoj rasporedite prvu smjesu. Smjesu poravnajte i utisnite te po njoj rasporedite smjesu s kokosom.
5. Stavite u frižider da se dobro učvrsti.
6. Pripremite glazuru tako da na pari zagrijete čokoladu i ulje miješajući dok se ne otopi. Pustite da se malo ohladi i prelijte po slastici.
Posluživanje
Ostavite u hladnjaku nekoliko sati i narežite male bajaderice.
Savjet
Umjesto bijele glazure možete pripremiti tamnu čokoladnu glazuru.