Nepristojni u Veneciji

Nakon što je reper pokazao stražnjicu: Kanye West i njegova supruga dobili doživotnu zabranu vožnje na brodu

Reper Kanye West (46) i njegova supruga Bianca Censori (28) dobili su doživotnu zabranu vožnje na brodu kojim su se nedavno provozali Venecijom, a na kojem je on u jednom trenutku pokazao stražnjicu. Brodicu im je iznajmila firma Venezia Turismo Motoscafi koja je jasno rekla kako par više nije dobro došao na niti jedan njihov brod.

Kako tvrde iz Venezia Turismo Motoscafija, nisu znali da se incident dogodio sve dok nisu vidjeli fotografije koje su se proširile društvenim mrežama i medijima.

"Vozač je morao paziti na promet i nije vidio te opscenosti. Da ih je vidio odmah bi ih iskrcao i prijavio prekršitelje nadležnima", rekli su.

Za incident su okrivili i treću osobu koja je bila na brodu s Kanyeom i Biancom, a koja je prema njihovim tvrdnjama zaklanjala pogled prema tom dijelu broda.

Podsjetimo, prije nekoliko je dana Kanye uživao u vožnji sa suprugom i nepoznatom prijateljicom. Sjedio je na povišenom dijelu brodice, a u jednom je trenutku pokazao golu stražnjicu. Nije poznato je li to napravio namjerno ili slučajno.

Supružnici već duže vrijeme privlače pažnju u Italiji, najviše svojim modnim kombinacijama. Kanye je većinom odjeven u crno od glave do pete, dok njegova supruga u javnost izlazi gotovo pa gola.