Sport

Ko je vatrena brineta s kojom je Zlatan Ibrahimović uslikan u provodu u Beogradu

Zlatan

Slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović zbog svog posla često se selio, pa je tako živio od Švedske, preko Francuske i Amerike do Italije. Sada je boravio u Beogradu gdje je uživao u provodu.

Kako pokazuju fotografije na društvenim mrežama, Zlatan je snimljen u noćnom izlasku, i to uz vatrenu brinetu. Odmah su svi počeli da se pitaju ko je u pitanju.

I dok su mnogi uveliko počeli da se šale kako će mu žena zabraniti sljedeći let, drugi ističu da ne treba mnogo da se brine i da se Zlatan samo slikao sa pjevačicom Ivanom Bojanović.

Ivana godinama diže atmosferu u klubovima na raznim proslavama, a sada je večer uljepšala i Ibri.

Zlatan se inače sa današnjom suprugom Helenom upoznao još 2002. Međutim, nakon prvog susreta, Šveđanka nije obraćala mnogo pažnje na njega zbog njegovog arogantnog ponašanja. Ali poznato je koliko je Ibra tvrdoglav. Dosta se potrudio da promijeni Helenino mišljenje i konačno je uspio da osvoji njeno srce. I od tada su njih potpuno ispod radara. Skoro da uopće nisu govorili o svom braku.

Svog prvog sina Maximiliana dobili su 22. septembra 2006. Dvije godine kasnije dobili su još jednog sina, Vinsenta i s njima dvojicom Helena redovno prati tatine utakmice.

Helena je gradila karijeru u marketingu i nekretninama, a danas njeno bogatstvo iznosi oko 160 miliona dolara. Na njenom bankovnom računu je već bila prilična suma novca i prije nego što je upoznala Zlatana.

Helena se preselila u Italiju sa Zlatanom kada je on potpisao ugovor za Juventus. Zbog toga je morala da napusti sve svoje ugovore, sve kontakte koje je godinama gradila i da prosto sahrani svoju karijeru u Švedskoj.

Ali onda se digla ponovo. Osnovala je firmu u Italiji, i trenutno se uglavnom bavi nekretninama.