Film

Tom Cruise skakao iz aviona pa se obratio fanovima: ‘Hvala što ste dopustili da vas zabavimo…’

Glumac Tom Cruise (60) trenutno se nalazi u Južnoafričkoj Republici. Zbog velikog uspjeha njegovog novog filma 'Top Gun: Maverick', odlučio je na zanimljiv način zahvaliti obožavateljima.

Napravio je to na način da je skočio iz aviona. Prije samoga skoka obratio se fanovima.

"Nisam želio da godina završi a da vam ne zahvalim što ste došli u kina i što podržavate 'Top Gun: Maverick'. Gdje sam stao? O, da. Hvala vam što podržavate 'Top Gun: Maverick'. I hvala vam što ste nam dopustili da vas zabavimo. To mi je doista životna čast", rekao je Tom Cruise.

Uz njega sjedio je Christopher McQuarrie, scenarist novog nastavka Top Guna i redaitelj novog nastavka 'Nemoguće misije'. Koji se trenutno snima u Južnoafričkoj Republici.

'Top Gun: Maverick' jedan je od Cruiseovih najuspješnijih filmova. S kojim je ove godine postao jedan od najplaćenijih glumaca.

Glumac je poznat po svojim akcijskim filmovima. Gdje najčešće sve adrenalinske i opasne scene izvodi sam. Poput upravljanja različitim zračnim prijevoznim sredstvima.

Za "Top Gun 2" kritičari kažu da je bolji od prvoga dijela. Cruise nadmašio je sam sebe, a komentari ne prestaju ni na račun toga što brojni govore da danas izgleda bolje nego 1986., kada se snimao original.

Jedan je to od rijetkih primjera u kojem nastavak klasika nailazi na tako dobre reakcije. Posebno kada se u obzir uzme da su od prvoga dijela prošla desetljeća. "Tako se to radi, ovo je ispravan način za napraviti nastavak filma iz 80-ih", piše kritičar NY Posta Johnny Oleksinski. On za film "Top Gun: Maverick" kaže da ima sve što bi trebao imati jedan ljetni film, a presedan koji to potvrđuje je da je jedno vrijeme imao sto posto pozitivnih ocjena na stranici Rotten Tomatoes.