Magazin

Emotivna ispovijest Selene Gomez: Zbog lijekova koje sam uzimala možda neću moći imati djecu

Ispovijest Selene Gomez obišla je cijeli svijet. Naime, Selena Gomez je rekla da "vjerojatno neće moći imati djecu zbog lijekova koje mora koristiti zbog svog bipolarnog poremećaja". 

"Bipolarni poremećaj postao je važna stvar koja je jednostavno prisutna. Ona utječe na mnoge dijelove mog života. Ipak, ako bude suđeno, možda i budem imala djecu", izjavila je u iskrenom razgovoru za Rolling Stone. Koji je objavljen uoči izlaska njezinog novog dokumentarca My Mind and Me.

Dakle, 30-godišnja pjevačica i glumica rekla je da ju je pogodila ova bolna spoznaja nakon što je posjetila prijateljicu koja je pokušavala osnovati vlastitu porodicu.

"Nakon druženja s njom sjela sam u automobil i rasplakala se", navela je Gomez.

Selena je nedavno otkrila svoje probleme s mentalnim zdravljem u opsežnom intervjuu za Rolling Stone. Ona je tu otkrila kako je bila u četiri centra za liječenje.

"Nemam šta skrivati. Bila sam u četiri centra za liječenje. U ranim dvadesetima je počeo mračan period u mom životu. Kada više nisam mogla kontrolirati svoje emocije. Tada je krenula moja depresija, zbog koje sam se potpuno izolirala", otkrila je pjevačica.

Emotivna ispovijest Selena uznemirala je fanove širom svijeta. Otkrila da je bilo dana kada nije imala snage ustati iz kreveta. Nije htjela ni s kim razgovarati. Prijatelji su je posjećivali i donosili joj hranu, ali niko nije znao što se s njom dešava.

"Ponekad sam sedmicama bila samo u krevetu. Nikad nisam pokušala počiniti samoubistvo. Ali bilo je dana kad sam i o tomu razmišljala. Mislila sam da bi svijet bio bolje mjesto bez mene", otkrila je kada je ispovijest Selene objavljena u svjetskim medijima.