Sport

Žestoke optužbe Erlinga Haalanda: Milošević me nazvao k**vom i prijetio da će mi polomiti noge!

Norveška je u nedjelju upisala i drugu pobjedu u novoj sezoni Lige nacija (B), a prvo ime susreta bio je Erling Haaland. Mladi norveški napadač odveo je s dva pogotka svoju reprezentaciju do vrijednog trijumfa na gostovanju kod Švedske (1-2).

Nakon utakmice u Solni, Haaland je u razgovoru za TV2 otkrio i kako je na travnjaku postojao verbalni sukob između njega i Alexandera Miloševića, reprezentativca Švedske.

"Prvo me nazvao ku**om, a mogu vam sa sigurnošću reći da to nisam. Onda mi je i rekao da će mi polomiti noge. Minutu i po kasnije sam zabio gol", verzija je priče s kojom je u javnost izašao Haaland.

Milošević, s druge strane, tvrdi nešto sasvim drugo...

"Nisam to rekao. Prilično je nepristojno izlaziti s takvim tvrdnjama. Ja ne pričam norveški, a on ne priča švedski. Stoga ne znam kako bismo uopće trebali komunicirati. Na terenu ne govorim ni engleski...", komentirao je Milošević pa dodao kako između njih dvojice nije postojao nikakav sukob.

"Nije bilo ničega... Pa igrao sam utakmice u kojima bi me više naživcirali".

Norveška nakon dva odigrana kola u Grupi 4 Lige nacija (B) drži prvo mjesto s dvije pobjede iz dva susreta. Srbija je trenutno druga s tri boda, koliko ima i Švedska, dok je Slovenija posljednja s dva poraza.