Sport

Georginin ujak poslao poruku Ronaldu: Pored sebe imaš najodvratniju ženu, ako želiš znati više kontaktiraj me

Ova kritika njezina ujaka ne bi trebala ostaviti hladnom Georginu Rodriguez (27), djevojku superzvijezde Cristiana Ronalda (36)! Još prije početka Netflixove serije o njenom luksuznom životu ("Soy Georgina", početak: 27. januara), Georginin ujak Jesus Hernandez nasilno ju je napao u intervjuu za "The Sun". Ujak je izrekao teške optužbe da je Georgina zaboravila vlastitu porodicu otkad je s CR7. Navodi se da je Hernandez čak napisao na Facebook stranici Cristiana Ronalda: "Ona je najgora žena na svijetu", piše Bild.

Ali kako se to moglo dogoditi?

Dok Georgina sada živi svoj san, istovremeno uživajući u bogatstvu i privatnoj sreći, u njenom "starom" životu očito još uvijek ima nekih neriješenih računa. Dva člana porodice sada su izrazila razočaranje kako je kontakt naglo prekinut nakon što je Georgina upoznala Cristiana Ronalda 2016. godine. Jesus Hernandez je za The Sun rekao: "Možda nas se srami i misli da je bolja od nas jer mi ne živimo u njenom luksuzu. Nikada je nisam tražio ništa. Nazvala je samo jednom ili dvaput otkako sam saznao da hoda s Ronaldom."

Porodica je više ne može dobiti, a broj mobitela je promijenila bez prethodne najave. I ostali članovi Georginine porodice ljuti su zbog njenog ponašanja. Njezina polusestra Patricia Rodriguez, 33, kaže: "Kad je mom sinu bio rođendan pitala sam može li zamoliti Cristiana da potpiše majicu za mog dječaka, a ona je rekla 'ne' - ne bi mu smetala jer je na odmoru."

U intervjuu Jesus Hernandez također opisuje nepovoljne okolnosti u kojima je Georgina odrasla. Hernandez kaže da se brinuo o Georgini kada je njezin otac Jorge otišao u zatvor zbog krijumčarenja kokaina neposredno prije njezinog petog rođendana. Jesus Hernandez: “Bio sam odgovoran za brigu o Georgini i njezinoj sestri, kupovao im odjeću, plaćao struju i vodu. učinio sam sve Georgina je živjela sa mnom tokom svojih tinejdžerskih godina.” Posebno ga je pogodila činjenica da mu Georgina nikada nije rekla da joj je otac Jorge umro od moždanog udara prije tri godine: „Niko nam nije rekao da je Jorge umro. Ne znam zašto nam Georgina nije rekla. Pokušao sam doći do nje."

Dodaje: "Napisao sam na Cristianovom Facebooku: 'Imaš najodvratniju ženu pored sebe' i 'ako želiš znati više kontaktiraj me, reći ću ti'." Sam Jesus sa suprugom i djetetom živi u dvokrevetnoj kući na jugoistoku Španije i zarađuje nešto više od 700 eura mjesečno.

U međuvremenu, Georgina Rodriguez, koja samo na Instagramu ima gotovo 30 miliona pratitelja, uživa u svom luksuznom životu sa superzvijezdom Manchester Uniteda Cristianom Ronaldom. Samo njezina kolekcija nakita navodno vrijedi više od tri miliona eura, a CR7 joj je nedavno poklonio kofer Louis Vuitton vrijedan gotovo 150.000 eura. U međuvremenu, trudna Georgina, koja očekuje blizance oko Uskrsa, živi s CR7 i djecom Cristianom jr. (11), blizancima Mateom i Evom (4) te njihovom kćerkom Alanom (4) kući blizu Manchestera koja vrijedi 8 miliona eura.