Sport

Gotovo je? Messi tjera veliku zvijezdu iz kluba, svađaju se već mjesecima, u igri je i Barcelona

Vijesti u kojima se spominje Mauro Icardi, argentinski napadač Paris SG-a obično uključuju i njegovu predivnu suprugu i menadžericu, Wandu Naru. No, ovoga puta nije tako. Sad je posrijedi velika svađa sa sunarodnjakom i glavnom zvijezdom sastava, Leom Messijem. Icardi i Messi, nekadašnji kolege iz reprezentacije navodno vuku prepisku još od oktobra, kada su se prvi puta zakačili, a razlog je jednostavan. Icardi misli da zaslužuje biti pozivan u argentinsku reprezentaciju, a za to što ga se ne zove krivi upravo - Messija.

Osim što naporno radi na tome da svojim utjecajem Icardija drži daleko od reprezentacije Argentine, Messi bi sada lako mogao kumovati i tome da Icardi po zadnji put pogleda izlazna vrata Parka prinčeva, i to već u januaru. Napadač se ionako ne nalazi u bitnim planovima trenera Mauricija Pochettina, a ne voli ga ni Messi, što bi dakako trebalo olakšati čitav posao.

Za Icardija su interes već pokazali Juventus i Manchester United, bivši i sadašnji klub druge velike svjetske zvijezde, Cristiana Ronalda. Nije ovo, da odmah kažemo, neka novost. Čim je Messi ljetos došao u Pariz, počelo se pričati o Icardijevom odlasku, čak i bez osvrtanja na njihov privatni odnos. Naprosto, pored njega, MbappeaNeymara Di Marije, za Icardija nema mjesta na terenu.

Icardi se nada da će čim prije biti okončan posao kojim bi Alvaro Morata mogao preći u Barcelonu. Tako bi se oslobodilo mjesto za njega, a na Old Traffordu bi pak mogao poslužiti ako ode Edinson Cavani, iako iz više izvora dolaze vijesti o tome da Urugvajac ne bi trebao mijenjati sredinu do ljeta.