Svijet

Veza o kojoj bruji svijet dobila veliki zaokret. Icardi potpisao suludi ugovor samo da zadrži Wandu

Vijest zvuči pomalo nevjerojatno čak i za Maura Icardija i njegovu suprugu Wandu Naru, koji svojim burnim brakom već godinama uveseljavaju nogometni, ali i dobar dio nenogometnog svijeta.

Napadač francuskog Paris Saint Germaina potpisao je ugovor kojim je sav prihod i imovinu prenio na suprugu Wandu Naru kako bi spasio brak. Tako tvrdi TyC Sports. Kako bi vratio Wandu (34), Argentinac joj je dao prava na svoje ugovore (sadašnje i buduće), kao i na svu svoju imovinu do 2050. godine, prenosi "Jutarnji list".

Prije toga u medijima su se pojavile informacije da je Wanda promijenila odluku da ostane sa suprugom i da mu oprosti prevaru, te da je odlučila prekinuti brak i sve veze s njim.

Sve je "zakuhala" Icardijeva navodna ljubavnica China Suarez, koja mu je slala intimne fotografije, barem tako ide priča. K tome su navodno imali zakazan spoj u Parizu, što Icardi (28) dakako opovrgava.

Ako je istina da je Icardi spreman potpisati ugovor koji bi malo tko na svijetu potpisao, onda bi mu se fatalna Wanda čak i mogla vratiti. Icardija čekaju još brojni milijuni eura koje tek treba zaraditi. Nije da Wanda nema razloga ostati...