Magazin

Britney spomenula svoju porodicu: Mislili su da se mogu zaje*avati sa mnom

Nakon što je sud donio odluku o suspenziji njenog oca s mjesta skrbnika, Britney Spears objavila je niz fotografija na svom Instagram profilu, a ispod jedne od njih poslala je poruku svojoj porodici. 

Naime, pjevačica je objavila fotografiju na kojoj se nalaze dvije djevojke, jedna leži na madracu, a druga lebdi iznad nje. 

"Ova slika je sve! Rasplačem se... Ona spašava svoju božansku žensku sestru. Predlažem vam ako imate prijatelja koji je zatvoren u jako maloj kući četiri mjeseca... Bez auta... Bez telefona... Bez vrata za privatnost i mora raditi oko 10 sati dnevno, sedam dana u sedmici i davati tone krvi sedmično bez slobodnog dana... Predlažem da odete po prijatelja i pošaljete ih sve dovraga", napisala je Britney, a onda je prvi put nakon dugo vremena spomenula i svoju porodicu.

"Ako ste poput moje porodice koja govori stvari poput 'Oprosti, ti imaš konzervatora...' Vjerojatno misle da si drugačiji pa se mogu zajebavati s tobom! Srećom, našla sam nevjerojatnog odvjetnika Mathewa Rosengarta koji mi je promijenio život", poručila je pjevačica, a fanove je oduševila ova objava, a mnogi vjeruju kako se Britney obratila svojoj sestri. 

"Jamie Lynn, tebi govori", "Volimo te Britney, tako samo sretan što možeš reći svoju istinu", "Tuži ih sve", "Žao mi je što si prošla kroz sve ovo. Zaslužila si bolju porodicu", "Sve je jasno kad je Jamie Lynn zabranila da je se može označiti ispod ove objave", neki su od komentara. 

Bilo je i onih koji vjeruju da je ovo prvi put da se Britney obratila na Instagramu. 

"Ovo je prva objava za koju mislim da je napisala Britney i tako sam sretan zbog nje", napisao je jedan pratitelj, a mnogi su se složili s njim. 

Podsjećamo, sutkinja Brenda Penny naredila je da Jamie Spears bude suspendiran s mjesta konzervatora. 

"Trenutna situacija nije održiva", rekla je sutkinja na ročištu i dodala da trenutni aranžman stvara "toksično okruženje".

Mathew Rosengart, odvjetnik Britney Spears, zatražio je da se ročište na kojemu bi se u potpunosti prekinuo ugovor o skrbništvu održi u roku od 30 do 45 dana. Pozvao je i na istragu o ponašanju Jamieja Spearsa tokom trajanja skrbništva i doveo u pitanje njegovo upravljanje imovinom Britney Spears.